Presentem el passaport rural, ideal per famílies!

By 9 d'abril de 2016Nens, Novetats

Avui, estem molt contents de presentar-vos el nostre passaport rural, pensat en especial per a les famílies amb nens. És tracta d’un document que conté tres blocs d’activitats diferenciades, cada apartat conté deu coses a fer per aconseguir superar un nivell, i a cada nivell hi ha un premi: una xapa, la del pagès, la de la masia i pels que acabin el passaport, la del tractor!

Les propostes per assolir els diferents nivells van des d’activitats molt simples de descoberta i interacció amb el món rural com abraçar un arbre, o fer un geocaching, a propostes que per aconseguir-les cal anar a visitar un establiment veí com ara l’Observatori Astronòmic de Castelltallat, les vaques de les Pastures de Castelltallat, o anar a l’hort de Tornaterra. Totes les experiències proposades tenen la finalitat d’aconseguir una aproximació amb el món rural, ajudant a viure’l, entendre’l i estimar-lo.

Si voleu viure una aventura en família, no ho dubteu més, veniu a Cal Prat Barrina i demaneu el vostre passaport rural. Per més informació envieu-nos un correu info@pratbarrina.com, truqueu al 687097281 o empleneu algun dels formularis que trobareu a la web. Fins aviat!

Leave a Reply